ATI-Plåt

För den fristående skadeverkstaden

ATI-Plåt är en webbaserad tjänst som gör det enklare för den fristående skadeverkstaden att hitta den tekniska dokumentation som krävs för att reparera dagens avancerade fordon enligt bilfabrikanten, och därmed upprätthålla samma höga säkerhetsstandard.

Fabrikantens tekniska webbplats

I ATI-Plåt får ni tillgång till direkthänvisningar för över 50 stycken bilfabrikanters tekniska webbplatser. Ni har alla länkar lättillgängligt samlade på en och samma sida.

Till respektive fabrikants webbplats har vi tagit fram en tydlig steg-för-steg instruktion. Målet med våra guider är att instruera er genom registrering och betalning på webbplatserna samt hjälpa till med installation av nödvändig mjukvara.

Om instruktionen inte är tillräcklig ingår fri support under kontorstid där vi har möjlighet att fjärrstyra er dator för att avhjälpa eventuella problem.

Skärmbild på funktionen fabrikslänkar i ATI-Plåt.

Det här ingår i ATI-Plåt

  • Direkthänvisningar till bilfabrikanternas tekniska webbplatser.
  • Manualer för respektive bilfabrikants webbplats, med tydliga steg-för-steg instruktioner.
  • Snabblänkar till försäkringsbolagen skadeinformation.
  • Lacknormen i PDF-format
  • Länkar till mjukvara som är nödvändig för vissa tekniska webbplatser.
  • Fri support via formulär, telefon och fjärrstyrning.

Tilläggstjänster

ATI-Plus

Vi har tagit fram tilläggstjänsten ATI-Plus som ger den fristående verkstaden möjlighet att beställa sina arbetsbeskrivningar via ATI-Plåt. Genom att agera som ett ombud till verkstaden hämtar vi ut reparationsanvisningarna direkt från bilfabrikantens tekniska webbplats.

Kurs

I samarbete med Bojo Utbildningar anordnar vi utbildningar med inriktning på säkra, korrekta och effektiva skadereparationer. När ni köper ATI-Plåt erbjuder vi ett kurstillägg som ger er möjlighet att gå en av våra kurser under året.